چای
از لحاظ علمی، چای از گیاهی به اسم «کاملیا سیننسیس» (Camellia sinensis) به دست میآید.
چای نوعی نوشیدنی کمی تلخ و گس است که در اغلب موارد با ریختن آب داغ بر روی برگهای چای (برگهای فرآوری شدهی چای) به دست میآید.
چای سیاه و چای سبز، تئین – تیانین – کافئین- تئوفیلین و تئوبرومین دارند.
کلمهی چای در اغلب موارد به چای سیاه اطلاق میشود.
در بیشتر منابع، مبدأ چای، کشور چین و شمال هند و قدمت آن حدود پنج هزار سال ذکر شده است.
تولید و مصرف چای در ایران به قرنها پیش میرسد ولی اولین اسناد آن مربوط به سفرنامهی افراد خارجی از حدود قرن هفدهم میلادی است که در مورد وجود چایخانهها در ایران، مطالبی نوشتهاند.
از فواید و خواص چای میتوان به از بین بردن خستگی، تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش دقت و تحریک قلب به حرکت سریعتر اشاره کرد.
شرکت نیک تامین خلیج فارس چای وارداتی را در بسته بندی های متنوع و با برند محصولات غذایی یومان در بازارهای داخلی عرضه می کند.